Το χτίσιμο ή η ανακαίνιση του ακινήτου σας δεν χρειάζεται να σας στερεί τον ύπνο.

Αρκεί βέβαια να συνεργάζεστε με τους κατάλληλους ανθρώπους. 

Ως εκ τούτου, το μυστικό της δικής μας επιτυχίας είναι η συνεργασία με φερέγγυα συνεργεία, έμπιστους επαγγελματίες/μαστόρους.

Νιώθουμε περήφανοι όταν οι πελάτες μας μένουν πλήρως ικανοποιημένοι σχολιάζοντας ότι η δουλειά που έγινε είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι περίμεναν. Μας τιμά η χαρά των πελατών, η συνεργασία μαζί μας δημιουργεί επιπρόσθετη αξία στο σπίτι και στη ζωή τους.

Η μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της οικοδομής, μας επιτρέπει να συνεισφέρουμε με την σιγουριά των κατάλληλων υλικών δόμησης και των διαφόρων μεθόδων παραδοσιακής τεχνοτροπίας. Προωθούμε τα τοπικά υλικά δόμησης, όπως είναι η πέτρα και η καστανιά Πηλίου. Η συνεχής φροντίδα, η λεπτομερής επικοινωνία με τα ψηφιακά μέσα, δίνει πλέον στον πελάτη τη δυνατότητα να βλέπει την πρόοδο του έργου του σ’ όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται.

Τα διάφορα έργα μας μιλάνε πλέον από μόνα τους. Αν σκέφτεστε να ζητήσετε την βοήθεια μας, θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε μερικά από αυτά, όπως και να σας φέρουμε σε άμεση επαφή με τους ιδιοκτήτες τους. Μερικά από τα έργα που διαχειριστήκαμε ακολουθούν παρακάτω:   

Νέο ισόγειο πέτρινο σπίτι, Πλατανιάς. 

Ολική ανακαίνιση συγκροτήματος παλιών πέτρινων σπιτιών στην Μηλίνα

Πλήρης ανακατασκευή πέτρινο καλύβι, Πλατανιάς

Νέα κατασκευή διώροφου σπιτιού, Κάλαμος

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.