ΚατασκευέςΤο χτίσιμο ή η ανακαίνιση του ακινήτου σας δεν χρειάζεται να σας στερεί τον ύπνο. Αρκεί βέβαια να συνεργάζεστε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, το μυστικό της δικής μας επιτυχίας είναι η συνεργασία με φερέγγυα συνεργεία, έμπιστους επαγγελματίες/μαστόρους.

Νιώθουμε περήφανοι όταν οι πελάτες μας μένουν πλήρως ικανοποιημένοι σχολιάζοντας ότι η δουλειά που έγινε είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι περίμεναν. Μας τιμά η χαρά των πελατών όταν αισθάνονται ότι η συνεργασία μαζί μας δημιουργεί επιπρόσθετη αξία στο σπίτι και στη ζωή τους.

Η μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της οικοδομής, μας επιτρέπει να συνεισφέρουμε με την σιγουριά των κατάλληλων υλικών δόμησης και των διαφόρων μεθόδων παραδοσιακής τεχνοτροπίας. Προωθούμε τα τοπικά υλικά δόμησης, όπως είναι η πέτρα και η καστανιά Πηλίου. Η συνεχής φροντίδα, η λεπτομερής επικοινωνία με τα ψηφιακά μέσα, δίνει πλέον στον πελάτη τη δυνατότητα να βλέπει την πρόοδο του έργου του σ’ όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται.

Τα διάφορα έργα μας μιλάνε πλέον από μόνα τους. Αν σκέφτεστε να ζητήσετε την βοήθεια μας, θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε μερικά από αυτά, όπως και να σας φέρουμε σε άμεση επαφή με τους ιδιοκτήτες τους. Μερικά από τα έργα που διαχειριστήκαμε ακολουθούν παρακάτω:

O Γιώργος Μαυρουδής είναι ένας εξαιρετικός διαχειριστής έργων. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής μας ενημέρωνε πλήρως για την πρόοδο με email και φωτογραφίες, ήταν ο ακούραστος εκπρόσωπος μας και αναγνωρίζουμε πως υπήρξε σημαντικός παράγοντας για αυτό το αποτέλεσμα.
Nick και Nicola Costaras
Άψογη τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, επιλογή κατάλληλων συνεργείων και συνεργατών, γνώση του χώρου της οικοδομής και προσεγμένη αισθητική που ανανεώνεται συνεχώς με ευαισθησία, μέτρο κι αγάπη για το φυσικό τοπίο. Ο Γιώργος παραμένει πάντα πολύτιμος σύμβουλός μας και φίλος!
Δημήτρης Οικονομίδης, Σμαρώ Γρηγοριάδου
Διαθέσιμοι, έξυπνοι, προσεκτικοί. Αυτή είναι η μόνη κριτική που μπορούμε να κάνουμε σε μια ομάδα που μας έχει συμβουλεύσει και έχει χτίσει το όμορφο σπίτι των ονείρων μας. Επιπλέον, έχουμε έναν φίλο σε αυτό το «εγχείρημα».
Dominique Poitevin, Ludovic Lelan
Από την αρχική μας επαφή με τον Γιώργο Μαυρουδή το 2007, έχουμε εντυπωσιαστεί με τη συνεπή προσοχή του στη λεπτομέρεια και τον εκτενή κατάλογο επαφών του. Δεν θα διστάζαμε να προτείνουμε τη χρήση των υπηρεσιών του σε οποιονδήποτε θέλει να αγοράσει, να αναπτύξει, να ανακαινίσει ή να αποκαταστήσει ακίνητα σε όλο το Νότιο Πήλιο.
Barry και Lynn Davenport
Είχαμε ρωτήσει πώς και πού θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιον που να είναι ικανός και να μπορούμε να εμπιστευτούμε. Το όνομα του Γιώργου ακουγόταν από διαφορετικά άτομα. Ήμασταν πολύ τυχεροί που σας βρήκαμε και μπορούμε μόνο να επιβεβαιώσουμε ότι ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες του γραφείου σας.
Andreas και Eva Waha
Βρήκαμε το σπίτι μας μέσω της διαμεσολάβησης του Pelion Real Estate. Οργάνωσε την όλη διαδικασία για εμάς, είχε όλα τα σημαντικά ζητήματα στο μυαλό και ήξερε ακριβώς τι ήταν σημαντικό. Ενθαρρυμένοι από τη θετική εμπειρία, τους έχουμε τώρα αναθέσει την ανακαίνιση!
Heike & Andreas Erb

Τι λένε για την PELION REAL ESTATE

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.