Γιώργος Μαυρουδής
Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας

Το να φέρνεις ανθρώπους σε επαφή, το να δημιουργείς γέφυρες ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες, ανάμεσα σε αντίθετα συμφέροντα – αυτές είναι ικανότητες τις οποίες θαυμάζω και προσπαθώ να εφαρμόζω.

Προσθέτοντας αξία σε κάθε συμφωνία και σε κάθε έργο, δημιουργώντας μια μη προκατειλημμένη επικοινωνία – αυτά είναι εργαλεία με τα οποία επιλέγω να λειτουργώ. Η εστίαση σε ένα αποτέλεσμα αμοιβαίου κέρδους, είναι ο στόχος μου σε κάθε διαπραγμάτευση στην οποία συμμετέχω.

Η αποστολή μου είναι να φέρνω έναν υψηλής ποιότητας επαγγελματισμό στον τομέα του real estate. Ένα τέτοιο εγχείρημα δεν είναι μόνο εκπληκτικά αποτελεσματικό, είναι επίσης διασκεδαστικό!

Ωστόσο, εκτός από την επιτυχία στις πωλήσεις, θεωρώ ότι ακόμη μια μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι η εμπιστοσύνη που οι πελάτες μας μοιράζονται γενναιόδωρα μαζί μας.

Στο πλαίσιο της κατασκευής ή της ανακαίνισης σπιτιών, είναι η συνεργασία με τοπικούς επαγγελματίες με ακεραιότητα και έξυπνες δεξιότητες – τεχνίτες που είναι υπερήφανοι για το έργο τους, άνθρωποι που είναι καλοί σε αυτό που κάνουν και απολαμβάνουν τη δουλειά τους.

Εκτός εργασίας, απολαμβάνω την ορεινή πεζοπορία κατά μήκος των πολλών καλντεριμιών του Πηλίου. Μου αρέσει να τρέχω αγώνες μεγάλων αποστάσεων και συμμετέχω τακτικά σε μια τοπική, πολυεθνική χορωδία. Το διάβασμα και τα ταξίδια ήταν και παραμένουν επίσης στα αγαπημένα μου χόμπι.
 


Γαρυφαλλιά Μαρία Καραγιάννη
Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας

Καλώς ήρθατε στο Πήλιο!

Η δική μου ιστορία ξεκίνησε εδώ, στο Πήλιο, όπου και γεννήθηκα. Ως γνήσια Πηλιορείτισσα, γνωρίζω τον τόπο και τους ανθρώπους απ’ όλες τις πλευρές τους. 

Σπούδασα οικονομικά στην Καστοριά, με εξειδίκευση στο Διεθνές Εμπόριο. Πριν με κερδίσει ο τομέας του Real Estate, εργάστηκα στην γραμματειακή υποστήριξη και στον ξενοδοχειακό τομέα.

Ωστόσο, από το 2015 με κέρδισε ο κλάδος του μεσιτικού και της διαχείρισης ακινήτων. Αυτός, ο απαιτητικός κλάδος της ακίνητης περιουσίας με ενθουσιάζει διότι μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να πραγματοποιούν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα τους: αυτό του να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι ή την δίκη τους γη.

Τον ελεύθερο μου χρόνο εκτός γραφείου, μου αρέσει να τον αφιερώνω σε πεζοπορίες στα όμορφα καλντερίμια του Πηλίου, στο διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων και ιδιαίτερα στα ταξίδια!

Γαρυφαλλιά Μαρία Καραγιάννη

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.