Ποιοί είμαστε

Μπορεί με μία πρώτη ματιά ο όρος «Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας» να παραπέμπει σε αγοροπωλησία ακινήτου και σε μία συνδιαλλαγή που ως βάση της έχει το χρήμα.
Για εμάς όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Εμείς μιλάμε για κατανόηση αναγκών, στόχων και προσδοκιών. Μιλάμε για δημιουργία σχέσεων που αντέχουν και ξεφεύγουν από τα στενά όρια ανάλυσης μιας αγοράς ή τοποθέτησης μιας προσφοράς. Μιλάμε για επιλογές ζωής. Γι’ αυτό και οι συναλλαγές μας, είναι πρώτα και πάνω από όλα λύσεις. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο όφελος και για τις δύο πλευρές, ορίζοντας εκ των προτέρων τις παραμέτρους που θέλουμε να ικανοποιηθούν.
Συνέπεια των παραπάνω είναι να γνωρίζουμε αληθινούς ανθρώπους. Είμαστε περήφανοι όταν οι πελάτες μας γίνονται και φίλοι μας και αυτό είναι αποτέλεσμα ειλικρινών συνεργασιών που δημιουργούν σχέσεις ανεξίτηλες στο χρόνο.
Το Πήλιο είναι ο τόπος μας, το μέρος που ζούμε και αγαπάμε. Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε ώστε να το αγαπήσουν κι άλλοι όπως εμείς

Επιλέξτε τη PELION REAL ESTATE > Κερδίζετε φίλους

Η φιλοσοφία μας είναι πως όταν γίνεται μία επένδυση, δεν μπορεί να είναι μόνο σε κάτι άψυχο. Είναι μία απόφαση που συνδέει ανθρώπους και δημιουργεί προσωπικές σχέσεις. Εμείς χαιρόμαστε πάντα να γνωρίζουμε καλούς ανθρώπους. Βλέπετε, είμαστε περήφανοι όταν οι πελάτες μας γίνονται και φίλοι μας! …και δεν το κρατάμε μυστικό.
Είναι όμως και η ίδια η περιοχή που έχει τη δική της ψυχή. Ζει και αναπνέει μαζί μας, παίρνει αγάπη και δίνει με αγάπη όλα όσα μπορεί να προσφέρει, δημιουργώντας σχέσεις ανεξίτηλες στο χρόνο.

Επιλέξτε τη PELION REAL ESTATE > Κερδίζετε χρήμα

Αναζητούμε αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη και προσφέρουμε καθετί που μπορεί να χρειάζεστε και υπάρχει στο Πήλιο, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας. Για εμάς δεν είναι πώληση, αλλά αμοιβαία εξυπηρέτηση. Οι συναλλαγές μας, είναι πρώτα και πάνω από όλα λύσεις. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο όφελος και για τις δύο πλευρές, ορίζοντας εκ των προτέρων τις παραμέτρους που θέλουμε να ικανοποιηθούν. Βλέπετε, πέρα από τη διατήρηση ενός καλού ονόματος, τόσο ο οικονομικός παράγοντας, όσο και ο ανθρώπινος, έχουν τη δική τους βαρύτητα.

Επιλέξτε τη PELION REAL ESTATE > Κερδίζετε χρόνο

Γνωρίζουμε αυτόν τον τόπο σαν την παλάμη του χεριού μας. Ζούμε στο Πήλιο και απαντάμε άμεσα σε ό,τι κι αν προκύψει. Είμαστε επί τόπου σε κάθε σας ζητούμενο. Εξάλλου, αυτός είναι ο τόπος μας, το μέρος που ζούμε και αγαπάμε. Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε ώστε να το αγαπήσουν κι άλλοι όπως εμείς. Η διαμονή μας σε απόσταση αναπνοής, όχι μόνο μας επιτρέπει να δράσουμε άμεσα, αλλά μας δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά – ως πραγματικοί φίλοι – σε πιθανές σας ανάγκες… αφού στον ίδιο τόπο ζούμε. Και επιπλέον, μας γεμίζει να σας εξυπηρετούμε.

Γιώργος Μαυρουδής, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας

Να φέρνεις ανθρώπους σε επαφή, να δημιουργείς γέφυρες ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες, ανάμεσα σε αντίθετα συμφέροντα – αυτές είναι ικανότητες τις οποίες θαυμάζω και προσπαθώ να εφαρμόζω. Να προσθέτεις αξία σε κάθε συμφωνία και σε κάθε έργο, δημιουργώντας μια μη προκατειλημμένη επικοινωνία – αυτά είναι εργαλεία με τα οποία επιλέγω να λειτουργώ. Να εστιάζεις σε ένα αποτέλεσμα αμοιβαίου οφέλους, είναι ο στόχος μου σε κάθε διαπραγμάτευση στην οποία συμμετέχω. Η αποστολή μου είναι να φέρνω έναν υψηλής ποιότητας επαγγελματισμό στον τομέα του real estate. Ένα τέτοιο εγχείρημα δεν είναι μόνο εκπληκτικά αποτελεσματικό, είναι επίσης διασκεδαστικό!
Ωστόσο, εκτός από την επιτυχία στις πωλήσεις, θεωρώ ότι ακόμη μια μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι η εμπιστοσύνη που οι πελάτες μας μοιράζονται γενναιόδωρα μαζί μας.
Στο πλαίσιο της κατασκευής ή της ανακαίνισης σπιτιών, είναι η συνεργασία με τοπικούς επαγγελματίες με ακεραιότητα και έξυπνες δεξιότητες – τεχνίτες που είναι υπερήφανοι για το έργο τους, άνθρωποι που είναι καλοί σε αυτό που κάνουν και απολαμβάνουν τη δουλειά τους.
Εκτός εργασίας, απολαμβάνω την ορεινή πεζοπορία κατά μήκος των πολλών καλντεριμιών του Πηλίου. Μου αρέσει να τρέχω αγώνες μεγάλων αποστάσεων και συμμετέχω τακτικά σε μια τοπική, πολυεθνική χορωδία. Το διάβασμα και τα ταξίδια ήταν και παραμένουν επίσης στα αγαπημένα μου χόμπι.

Γαρυφαλλιά Μαρία Καραγιάννη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας

Καλώς ήρθατε στο Πήλιο! Η δική μου ιστορία ξεκίνησε εδώ, όπου και γεννήθηκα.
Ως γνήσια Πηλιορείτισσα, γνωρίζω τον τόπο και τους ανθρώπους απ’ όλες τις πλευρές τους.
Σπούδασα οικονομικά στην Καστοριά, με εξειδίκευση στο Διεθνές Εμπόριο. Πριν με κερδίσει ο τομέας του Real Estate, εργάστηκα στην γραμματειακή υποστήριξη και στον ξενοδοχειακό τομέα.
Ωστόσο, από το 2015 με κέρδισε η διαχείριση ακινήτων. Αυτός, ο απαιτητικός κλάδος της ακίνητης περιουσίας, με ενθουσιάζει διότι μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να πραγματοποιούν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα τους: αυτό του να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, τη δίκη τους γη.
Τον ελεύθερο μου χρόνο, μου αρέσει να τον αφιερώνω σε πεζοπορίες στα όμορφα καλντερίμια του Πηλίου, στο διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων και ιδιαίτερα στα ταξίδια!

O Γιώργος Μαυρουδής είναι ένας εξαιρετικός διαχειριστής έργων. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής μας ενημέρωνε πλήρως για την πρόοδο με email και φωτογραφίες, ήταν ο ακούραστος εκπρόσωπος μας και αναγνωρίζουμε πως υπήρξε σημαντικός παράγοντας για αυτό το αποτέλεσμα.
Nick και Nicola Costaras
Άψογη τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, επιλογή κατάλληλων συνεργείων και συνεργατών, γνώση του χώρου της οικοδομής και προσεγμένη αισθητική που ανανεώνεται συνεχώς με ευαισθησία, μέτρο κι αγάπη για το φυσικό τοπίο. Ο Γιώργος παραμένει πάντα πολύτιμος σύμβουλός μας και φίλος!
Δημήτρης Οικονομίδης, Σμαρώ Γρηγοριάδου
Διαθέσιμοι, έξυπνοι, προσεκτικοί. Αυτή είναι η μόνη κριτική που μπορούμε να κάνουμε σε μια ομάδα που μας έχει συμβουλεύσει και έχει χτίσει το όμορφο σπίτι των ονείρων μας. Επιπλέον, έχουμε έναν φίλο σε αυτό το «εγχείρημα».
Dominique Poitevin, Ludovic Lelan
Από την αρχική μας επαφή με τον Γιώργο Μαυρουδή το 2007, έχουμε εντυπωσιαστεί με τη συνεπή προσοχή του στη λεπτομέρεια και τον εκτενή κατάλογο επαφών του. Δεν θα διστάζαμε να προτείνουμε τη χρήση των υπηρεσιών του σε οποιονδήποτε θέλει να αγοράσει, να αναπτύξει, να ανακαινίσει ή να αποκαταστήσει ακίνητα σε όλο το Νότιο Πήλιο.
Barry και Lynn Davenport
Είχαμε ρωτήσει πώς και πού θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιον που να είναι ικανός και να μπορούμε να εμπιστευτούμε. Το όνομα του Γιώργου ακουγόταν από διαφορετικά άτομα. Ήμασταν πολύ τυχεροί που σας βρήκαμε και μπορούμε μόνο να επιβεβαιώσουμε ότι ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες του γραφείου σας.
Andreas και Eva Waha
Βρήκαμε το σπίτι μας μέσω της διαμεσολάβησης του Pelion Real Estate. Οργάνωσε την όλη διαδικασία για εμάς, είχε όλα τα σημαντικά ζητήματα στο μυαλό και ήξερε ακριβώς τι ήταν σημαντικό. Ενθαρρυμένοι από τη θετική εμπειρία, τους έχουμε τώρα αναθέσει την ανακαίνιση!
Heike & Andreas Erb

Τι λένε για την PELION REAL ESTATE

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.