Τρία όμορα οικόπεδα με καταπληκτική θέα Αιγαίου
250.000,00 
Greece, Agios DImitros .
Προς πώληση
Τρία όμορα οικόπεδα με καταπληκτική θέα Αιγαίου
Προς πώληση
Τρία όμορα οικόπεδα με καταπληκτική θέα Αιγαίου
Property type: Land
Χαρακτηριστικό Ιδιοκτησίας: L138
Listing type: Προς πώληση
Οικόπεδο: 10628 τ.μ.
Πωλούνται στην Αγ. Δημήτριο Μουρεσίου τρία όμορα οικόπεδα εντός οικισμού, με καταπληκτική θέα Αιγαίου, μόλις λίγα χμ από τον Αϊ Γιάννη. Τα οικόπεδα έχουν ομαλή κλήση, ανατολικό προσανατολισμό, συνολικό εμβαδόν 10,628τμ και απαρτίζονται από 3.972,97μ2, 4.179,87μ2 και 2.475,71μ2. Η πρόσβαση αυτοκινήτου είναι εύκολη καθώς βρίσκονται πάνω στο δρόμο Αγ. Δημητρίου – Αγ. Ιωάννη. Στο σύνολο τους, τα οικόπεδα είναι κατάλληλα είτε για κατασκευή τριών σπιτιών ή ακόμη και ξενοδοχειακής μονάδας.    
No location available

No reviews for house

Send message


Type the characters you see in the picture above into the box below.

Similar

Please past text to modal
O Γιώργος Μαυρουδής είναι ένας εξαιρετικός διαχειριστής έργων. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής μας ενημέρωνε πλήρως για την πρόοδο με email και φωτογραφίες, ήταν ο ακούραστος εκπρόσωπος μας και αναγνωρίζουμε πως υπήρξε σημαντικός παράγοντας για αυτό το αποτέλεσμα.
Nick και Nicola Costaras
Άψογη τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, επιλογή κατάλληλων συνεργείων και συνεργατών, γνώση του χώρου της οικοδομής και προσεγμένη αισθητική που ανανεώνεται συνεχώς με ευαισθησία, μέτρο κι αγάπη για το φυσικό τοπίο. Ο Γιώργος παραμένει πάντα πολύτιμος σύμβουλός μας και φίλος!
Δημήτρης Οικονομίδης, Σμαρώ Γρηγοριάδου
Διαθέσιμοι, έξυπνοι, προσεκτικοί. Αυτή είναι η μόνη κριτική που μπορούμε να κάνουμε σε μια ομάδα που μας έχει συμβουλεύσει και έχει χτίσει το όμορφο σπίτι των ονείρων μας. Επιπλέον, έχουμε έναν φίλο σε αυτό το «εγχείρημα».
Dominique Poitevin, Ludovic Lelan
Από την αρχική μας επαφή με τον Γιώργο Μαυρουδή το 2007, έχουμε εντυπωσιαστεί με τη συνεπή προσοχή του στη λεπτομέρεια και τον εκτενή κατάλογο επαφών του. Δεν θα διστάζαμε να προτείνουμε τη χρήση των υπηρεσιών του σε οποιονδήποτε θέλει να αγοράσει, να αναπτύξει, να ανακαινίσει ή να αποκαταστήσει ακίνητα σε όλο το Νότιο Πήλιο.
Barry και Lynn Davenport
Είχαμε ρωτήσει πώς και πού θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιον που να είναι ικανός και να μπορούμε να εμπιστευτούμε. Το όνομα του Γιώργου ακουγόταν από διαφορετικά άτομα. Ήμασταν πολύ τυχεροί που σας βρήκαμε και μπορούμε μόνο να επιβεβαιώσουμε ότι ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες του γραφείου σας.
Andreas και Eva Waha
Βρήκαμε το σπίτι μας μέσω της διαμεσολάβησης του Pelion Real Estate. Οργάνωσε την όλη διαδικασία για εμάς, είχε όλα τα σημαντικά ζητήματα στο μυαλό και ήξερε ακριβώς τι ήταν σημαντικό. Ενθαρρυμένοι από τη θετική εμπειρία, τους έχουμε τώρα αναθέσει την ανακαίνιση!
Heike & Andreas Erb

Τι λένε για την PELION REAL ESTATE

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.