Ελαιοπερίβολο με καταπληκτική θέα στην Μαύρη Πέτρα /
115.000,00 
Greece, Agios Andreas.
Προς πώληση
Ελαιοπερίβολο με καταπληκτική θέα στην Μαύρη Πέτρα /
Προς πώληση
Ελαιοπερίβολο με καταπληκτική θέα στην Μαύρη Πέτρα /
Προς πώληση
Ελαιοπερίβολο με καταπληκτική θέα στην Μαύρη Πέτρα /
Property type: Land
Χαρακτηριστικό Ιδιοκτησίας: L179
Listing type: Προς πώληση
Οικόπεδο: 11386 τ.μ.
Η Μαύρη Πέτρα είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός 2,5χμ νότια της Μηλίνας, Βρίσκεται μπροστά στον όρμο Βαλτούδι, γνωστός ως το πλέον προστατευμένο μέρος για να αράξει κάποιος το σκάφος του. Σε απόσταση μόλις 150μ από την παραλία, στην πλαγιά με δυτικό προσανατολισμό και ομαλή κλίση βρίσκεται αυτό το γοητευτικό ελαιοπερίβολο των 11.386μ2 με καταπληκτική θέα θάλασσας. Το ελαιοπερίβολο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και πωλείται στην τιμή των 115.000 Ευρώ.

Χαρακτηριστικά

Ειδικά:
Θέα θάλασσας

No reviews for house

Send message


Type the characters you see in the picture above into the box below.

Similar

Please past text to modal
O Γιώργος Μαυρουδής είναι ένας εξαιρετικός διαχειριστής έργων. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής μας ενημέρωνε πλήρως για την πρόοδο με email και φωτογραφίες, ήταν ο ακούραστος εκπρόσωπος μας και αναγνωρίζουμε πως υπήρξε σημαντικός παράγοντας για αυτό το αποτέλεσμα.
Nick και Nicola Costaras
Άψογη τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, επιλογή κατάλληλων συνεργείων και συνεργατών, γνώση του χώρου της οικοδομής και προσεγμένη αισθητική που ανανεώνεται συνεχώς με ευαισθησία, μέτρο κι αγάπη για το φυσικό τοπίο. Ο Γιώργος παραμένει πάντα πολύτιμος σύμβουλός μας και φίλος!
Δημήτρης Οικονομίδης, Σμαρώ Γρηγοριάδου
Διαθέσιμοι, έξυπνοι, προσεκτικοί. Αυτή είναι η μόνη κριτική που μπορούμε να κάνουμε σε μια ομάδα που μας έχει συμβουλεύσει και έχει χτίσει το όμορφο σπίτι των ονείρων μας. Επιπλέον, έχουμε έναν φίλο σε αυτό το «εγχείρημα».
Dominique Poitevin, Ludovic Lelan
Από την αρχική μας επαφή με τον Γιώργο Μαυρουδή το 2007, έχουμε εντυπωσιαστεί με τη συνεπή προσοχή του στη λεπτομέρεια και τον εκτενή κατάλογο επαφών του. Δεν θα διστάζαμε να προτείνουμε τη χρήση των υπηρεσιών του σε οποιονδήποτε θέλει να αγοράσει, να αναπτύξει, να ανακαινίσει ή να αποκαταστήσει ακίνητα σε όλο το Νότιο Πήλιο.
Barry και Lynn Davenport
Είχαμε ρωτήσει πώς και πού θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιον που να είναι ικανός και να μπορούμε να εμπιστευτούμε. Το όνομα του Γιώργου ακουγόταν από διαφορετικά άτομα. Ήμασταν πολύ τυχεροί που σας βρήκαμε και μπορούμε μόνο να επιβεβαιώσουμε ότι ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες του γραφείου σας.
Andreas και Eva Waha
Βρήκαμε το σπίτι μας μέσω της διαμεσολάβησης του Pelion Real Estate. Οργάνωσε την όλη διαδικασία για εμάς, είχε όλα τα σημαντικά ζητήματα στο μυαλό και ήξερε ακριβώς τι ήταν σημαντικό. Ενθαρρυμένοι από τη θετική εμπειρία, τους έχουμε τώρα αναθέσει την ανακαίνιση!
Heike & Andreas Erb

Τι λένε για την PELION REAL ESTATE

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies.